Hur skapar jag ett konto hos er?

Det är enkelt att skapa ett konto hos oss, här beskriver vi hur det går till.

1. Ange organisationsnummer

Gå till https://app.roaring.io/signup och påbörja din registrering genom att ange företagets organisationsnummer och klicka sedan på nästa-knappen.

Skapa konto 1-2

2. Komplettera dina uppgifter

Vi hämtar information om ert företag och ni anger namn och mailadress till den som skall vara administratör för kontot hos er. Ni behöver även ange ett lösenord för kontot. Lösenordet kan endast innehålla bokstäver och/eller siffror, inga specialtecken. Klicka därefter på knappen SKICKA VERIFIERINGSKOD.

Ange dina uppgifter |  2

3. Ange verifieringskod

Vi skickar en engångskod till den angivna e-postadressen. Ange koden i formuläret och klicka i rutan för att godkänna villkoren. Därefter kan ni klicka på knappen SKAPA KONTO

OBS! Ta en titt i skräpposten om du inte ser mailet i din inbox.

Skapa konto 3

4. Välj utveckling eller produktionsdata.

Välj om du vill komma igång direkt och få tillgång till våra tjänster alternativt om du vill testa våra APIer gratis i en begränsad testmiljö med åtkomst till fiktivt data.

Skapa konto 4

5. Ange betalningsinformation

Välj hur du vill betala. Kreditkort eller faktura. Faktura erbjuds för svenska och norska företag.

OBS! väljer du faktura kan du enkelt ange en eller flera e-postadresser vilka du vill få fakturan skickad till. Detta gör du efter du loggat in i tjänsten, klicka på Admin > Kontoinformation > Betalningsuppgifter för att ange fler fakturamottagare.

Skapa konto 5

6. Bekräfta och kör igång

Nu är allt klart och du kan börja använda våra tjänster. Glöm inte att vi finns på chatten om det dyker upp några frågor.

Skapa konto 8